Novi web sajt

Poštovani,

Nakon pauze zbog redizajniranja sajta, zadovoljstvo mi je da mogu moj rad ponovo da predstavim preko web prezentacije. Pred vama je sajt kroz koji ću predstaviti kako moj prošli , tako i budući rad. Nadam se da smo i pored različitih prezentacija i obimnog materijala uspjeli da napravimo pregledan i dinamičan sajt koji će vas sadržajima ,tjerati, da mu se opet vraćate i pratite moju aktivnost.

Kroz Galeriju ćete moći da vidite fotografije koje sam radio na različite teme, kao i fotografije koje sam radio u komercijalne svrhe .

Na stranicama O meni možete pročitati moj CV, vidjeti fotografije koje sam izlagao na mojim samostalnim izložbama i dio atmosfere sa njih, kao i spisak klijenata za koje sam radio i koji su referenca za moja naredna angažovanja.

Na Blog stranama ću predstavljati moju aktivnost i dijeliti sa vama moja razmišljanja ne samo na temu fotografije.

Preko Shop strane ćete moći da vidite i kupite printove koji budu u ponudi, s tim što ćete i ostale fotografije koje se ne nalaze na ovoj strani moći da kupite, ukoliko budete zainteresovani. Dovoljno je da me kontaktirate.

Posebno bih istakao stranice posvećene Školi fotografije. To je moja aktivnost još od 2005.g., i ona je veoma značajna za mene. Ove stranice će praktično biti podsajt i na njima ćete moći da se upoznate sa radom škole, informišete o kursevima koje organizujem u okviru nje, kao i da vidite kroz galeriju radove polaznika i dio atmosfere koja vlada na njima.

Ovo je ukratko vodič kroz moj sajt, a da bi i on i moj rad bili bolji, očekujem vašu pomoć u vidu kritika i sugestija.

Ako budem uspio da ovom mojom prezentacijom držim vašu pažnju, biću veoma srećan. Nadam se da ćete u njoj naći fotografije u kojima ćete uživati.

Post your comments...