O školi

 Škola fotografije je počela sa radom 2005.godine i svoj rad zasniva na organizovanju kurseva fotografije na kojima polaznici mogu steći ili proširiti znanja iz svih oblasti fotografije, bez obzira da li su početnici ili ne, i da li fotografijom žele da se bave profesionalno ili iz hobija.

 

DSC 0056 DSC 0149 DSC 9799

P6270025 DSC 1394  DSC9657

 

 Predavanja su koncipirana kao spoj teorije i prakse, kroz grupni i individualni rad, demonstraciju vježbi i rad polaznika kroz domaće zadatke, rad na izletima uz konsultacije na terenu, da na jedan savremen i jasan način polaznici steknu i prošire znanja iz oblasti fotografije.

 Program svih kurseva možete dobiti putem info mail-a, a za individualne polaznike moguće je definisati program po želji.

 Rad se odvija u manjim grupama (desetak polaznika), a moguće je i individualno pohađati kurseve. Ne postoji starosna granica za praćenje kurseva.

 Kursevi se mogu pratiti i analognim i digitalnim fotoaparatom, a termini održavanja predavanja i način rada se uvijek definišu na dogovornom času koji organizujem prije početka kursa.

 Adresa:

 Atelje Dejan Kalezić

Đoka Miraševića 61 (Blok 6)

Podgorica, Crna Gora

tel: +382 (0) 69 018 780

+382 (0) 67 618 780

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

            Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

   web:  www.dejan-kalezic.me